O clujeancă apare într-o campania publicitară din SUA

Internaţional Media

Actrița Ondina Frate, originară din Cluj-Napoca a devenit imaginea produselor cosmetice bio-Origins, dar și prima actriță est europeană ce apare într-o campanie de publicitate în Statele Unite.

În 2008, Ondina Frate a absolvit Facultatea de Teatru, la secția Actorie cu nota 10, iar la scurt timp a plecat în Statele Unite. Campania Origins este o adevărată rampă de lansare pentru Ondina, ea devenind cunoscută nu numai la nivelul Statelor Unite, ci la nivel internațional, pentru că aceste produse există în peste 22 de țări, iar reclama Mega Bright poate fi găsită online pe http://www.origins.com .

În ultimi patru ani, tânăra clujeancă a avut șansa de a se afirma nu doar în campanii de publicitate, ci și pe scenele de teatru din New York. Ea a lucrat alături de „The Living Theatre”, unde a avut-o îndrumătoare chiar pe faimoasa Judith Malina.

Datorită talentului său și originalității sale, Ondine a primit o bursă parțială de studiu la una dintre cele mai reputabile șscoli de actorie din New York, Atlantic Acting School.

______________
Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts