Concursul „Carnet de călătorie” – O șansă pentru un viitor sejur

Divertisment Eveniment

Lansarea concursului „Carnet de călătorie” a avut loc astăzi, 21 iunie 2012, în librăria Cărturești din Iulius Mall. Acesta este un proiect realizat în parteneriat de Institutul francez din Cluj-Napoca, librăria Cărturești și agenția de turism Aerocenter. Concursul presupune realizarea unui carnet de călătorie, în care participanții își vor expune trăirile dintr-o țară francofonă  într-un text, într-un desen, intr-o fotografie, un obiect lipit sau într-o altă formă vizuală.

Carnetul de călătorie trebuie relatat în limbile română sau franceză și trebui să prezinte un sejur într-o țară membră a Organizației Internaționale a Francofoniei. Creațiile vor fi evaluate din punct de vedere al capacității autorului de a transmite emoțiile și sentimentele trăite, dar și din punct de vedere al esteticii și al creativității. Un beneficiu în plus, pe lângă participarea la concurs este faptul că acest lucru poate determina persoanele să fie mai atente, mai receptive în timpul călătoriei și povestind aventura lor, pot câștiga 300 de euro pentru o viitoare călătorie. Premiul este valabil pentru orice călătorie prin agenția de turism Aerocenter și va fi acordat câștigătorului la începutul lunii noiembrie.

Această competiție este adresată tuturor persoanelor majore, care au reședința în România. Regulamentul concursului în care este inclusă atât lista țărilor din Organizația Internațională a Francofoniei, cât și specificațiile tehnice ale carnetelor de călătorie sau alte detalii îl puteți găsi pe adresa de Facebook dedicată acestui concurs: www.facebook.com/carnetedecalatorie .

_________

Roxana Rânziș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts