NVIDIA a lansat placa video RTX 2060

Tech

NVIDIA RTX 2060 este noua placă video pe care compania a lansat-o astăzi, în cadrul evenimentului CES 2019, aceasta făcând parte din seria 11. Performanțele pe care le promite sunt net superioare față de generația anterioară.

Placa video face parte din categoria de mijloc, care aduce performanțe ridicate în gaming, față de generația anterioară. Producătorul afirmă că performanța lui RTX 2060 este la nivelul unei plăci GTX 1070 Ti, iar

Tehnologia „ray tracing” de pe noile modele are capabilitatea de a reproduce reflexiile, luminile și umbrele din jocuri, cât mai realist față de modelele anterioare, datorită unor RT Cores care procesează fiecare cadru în timp real, pentru a nu afecta numărul de Frameuri într-un joc.

De asemenea, Inteligența artificială implementată pe noua placă împreună cu funcția DLSS ajută la procesarea unei imagini cât mai curate fără pierderi printr-o metodă antialiasing.

Modelele RTX 2060 vor fi disponibile începând cu 15 ianuarie, la prețul recomandat de 349 de dolari, în funcție de producător.

NVIDIA este una dintre cele mai mari companii producătoare de plăci video de pe piață, iar cipurile lor grafice sunt preluate și de către alți producători de hardware care construiesc propriile lor modele.

– Iosif Hăinală / Sursa fotografiei: Digital Trends

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts