Nuntă la palat ― brand al Clujului (VIDEO)

Din oraş Eveniment

Expoziţia cu vânzare Nuntă la Palat” este deschisă, de astăzi, la Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Evenimentul, aflat la cea de-a cincea ediţie, a devenit unul dintre cele mai cunoscute de pe piaţa nunţilor din România. Organizatorii evenimentului speră că acest nou brand al Clujului să aducă un plus de valoare atât lor cât şi judeţului.

„Sper ca numărul căsătoriilor să fie în creştere, dar sper ca şi numărul cuplurilor fericite să fie în creştere, în aşa fel încât să fie o situaţie win-win”, a declarat primarul Sorin Apostu prezent la deschiderea târgului.

Primăria Cluj-Napoca este prezentă la târg cu un stand de unde cei care vor vizita târgul vor avea ocazia să afle informaţii legate de oficierea căsătoriilor direct de la angajaţii Serviciului Stare Civilă.

În acest an, la eveniment au  fost reunite numeroase mărci de prestigiu precum: Pronovias, La Sposa, Demetrios etc.

Pentru ca ziua nunţii să rămănă o amintire de neuitat  originalitatea agenţiilor care îşi prezintă ofertele nu lipseşte. În centrul atenţiei sunt rochiile de mireasă cu o notă de extravaganţă semnate de celebrii designeri menţionaţi mai sus.

Expoziţia cu vânzare va rămane deschisă pentru vizitatori pe toată perioada weekend-ului (sâmbătă orele 10.00 – 19.00, duminică orele 10.00 – 17.00.)

________

Raluca Şteţco

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts