Bagaj pentru America de Sud

Cultură Din oraş

Pasionații de fotografie vor avea ocazia să înțeleagă ce presupune o ieșire fotografică, în zone îndepărtate și greu accesibile, sub îndrumarea lui Septimiu Bizo și Șerban Schiau.

Grupul de fotografie „Depth of Feeling” din Cluj-Napoca organizează o întâlnire  intitulată „Bagaj pentru America de Sud”. Pentru a afla care sunt pașii ce trebuie urmați într-o abordare ce depășește limitele fotografiei turistice, aceștia invită publicul astăzi, de la ora 20, în amfiteatrul Mărgineanu din clădirea Pedagogică Cluj-Napoca să participe la această întâlnire, intrarea fiind liberă.

Acesta este al doilea eveniment organizat de „PHOTOsharp” și „Camera Obscură”, sub egida grupului Depth of Feeling. La prima ediție ce a avut ca tematică „Fotojurnalismul în era digitală”, participanții au fost prezenți în număr dublu de față de cel estimat inițial. Ca urmare, aceștia au dorit să ofere iubitorilor de fotografie din Cluj şi din țară posibilitatea de a se întâlni şi a discuta într-un cadru organizat, pe teme legate de fotografie şi imagine.

_________

Cristina Nenea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts