Noile producții Netflix și HBO Go ale lunii mai

Divertisment UBB Radio

Pe parcursul acestei perioade de distanțare socială probabil că ai epuizat tot ceea ce se putea de pe Netflix, HBO Go sau alte platforme de streaming disponibile. Partea bună este că Netflix și HBO Go nu încetează să ne livreze noi producții video. Astfel, mai jos poți regăsi  o mică listă de fime și seriale care urmează să apară luna această pe aceste platforme de streaming.

Vom începe cu al cincilea sezon al serialului “Billions”, care va avea premiera duminică, 3 mai, pe platforma de streaming HBO Go. Noul sezon îi pune din nou față în față pe puternicul investitor financiar Bobby Axelrod și pe avocatul Chuck Rhoades, în timp ce Wendy Rhoades este din nou prinsă în mijlocul conflictului.

Unul dintre cele mai surprinzătoare anunțuri făcute de Netflix a fost acela al producerii documentarului care o are în centrul atenției pe fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama. Documentarul intră în culisele turneului de promovare a cărții autobiografice “Becoming”, care a apărut pe piață în 2018 și care a traversat 34 de orașe. Producția va fi disponibilă pe platforma începând de miercuri, 6 mai.

HBO Go lansează pe 15 mai un nou serial în scenariul lui Tony McNamara, care a fost nominalizat la Oscar cu filmului ”Favorita”. Serialul oferă o călătorie atipică, anti-istorică, prin Rusia secolului al XVIII-lea. ”Ecaterina” este o dramă satirică, de comedie despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare (Elle Fanning), din intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei.

Primul sezon este povestea fictivă, distractivă și anacronică a unei tinere idealiste, romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsătorie aranjată cu împăratul Petru. Deși visează la iubire și soare, ea se lovește de o lume periculoasă, depravată, întoarsă pe dos, pe care vrea să o schimbe. Nu trebuie decât să-și omoare soțul, să învingă biserica, armata și să câștige curtea de partea ei. O poveste foarte modernă despre trecut, care acoperă numeroasele roluri pe care le-a jucat de-a lungul vieții ei, ca iubită, profesoară, conducătoare, prietenă și luptătoare.

Sursa: Filmdaily

Adriana Tiodar

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts