Târgul de Cariere: oferte de muncă de la peste 110 companii

Eveniment Social

Cel mai mare târg de recrutare a forței de muncă, la care sunt așteptate peste 100 de companii va fi deschis mâine la Cluj. Evenimentul este organizat de Asociația Amare Phrala la Casa de Cultură a studenților, în perioada 19-20 mai, între orele 10 :00- 16 :00.

Printre firmele care își vor prezenta ofertele se numără Aegon, Arabesque, Bombardier, Clujana, Emerson, Friesland, Gameloft, Grand Hotel Italia, iQuest, Kaufland, Lidl și Terapia Ranbaxy.

„Noi recomandăm tuturor participanților să vină cu CV-ul și să aibă încredere că își vor găsi un loc de muncă la firmele din cadrul Târgului.”, a spus Mihai Cotoș, manager de proiect al Târgului de Cariere.

La TdC vor participa şi cele mai companii importante de recrutare din România, precum Adecco, eJobs, GI Group, Lugera & Makler, Manpower şi Professional, care vin cu posturi variate, în special joburi în domeniul serviciilor.

De asemenea, la un stand al TIFF-ului, clujenii vor putea consulta oferta de joburi plătite, dar şi unele pentru voluntari.

Cele mai bine reprezentate domenii în oferta târgului sunt sfera industriei, cu posturi pentru cei super-specializaţi, dar şi pentru necalificaţi, în servicii, în domeniul financiar şi vânzări, sectorul IT şi cel al comerţului.

Manifestarea face parte din proiectul “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă”. Lansat în 2010, proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și are o perioadă de implementare de 36 de luni.

Printre organizatori se mai numără Asociaţia Pakiv România, Asociaţia DIVERS Târgu Mureş, Agenţia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucureşti şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

___________

Teodora Iancu

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts