15 ani de Festival Delahoya

Divertisment Eveniment

Festivalul Internaţional de Muzică Electronică Delahoya, ajuns la cea de-a 15-a ediție, se va desfășura în perioada 20-22 mai în parcarea centrului comercial Polus Center din Cluj-Napoca.

Printre invitații de anul acesta se numără FREESTYLERS DJS – Decks & FX (Codamusic, UK), PAR GRINDVIK (Drumcode / Stockholm LTD), Şuie Paparude, Tres Puntos (Hundertquadrat / Substanz B/ Exquisite Berlin / Berlin), Michael Placke (Esquisite, Suicide Circus, Berlin), Tagtraumer 2 (BlackFoxMusic/Schallbox Records, Berlin), JULIAN (Hungarian House Mafia), Horace Dan D. (Skills Rec./CRS), Gojira (Tandarei 215), Kid Chriss (Midi), Mihigh (Midi / Sunrise), Just DLight (Skills Rec, Audio Mode), Filipash (Skills Rec.), Rashah Petrovici (Skills Rec/DLSUndergroove, Barcelona) și Vj Nyx.

În cadrul Festivalului va avea loc și o sesiune de workshop, care încurajează tinerii să vină cu idei inedite, ce vor fi prezentate pe o scenă special amenajată în zona de food-court. Tinerii artiști vor avea posibilitatea de a se exprima în faţa publicului şi de a interacţiona cu acesta.

Responsabili de workshop-ul Festivalului vor fi T.A. Jarda pentru visual & production, Cîmpan Istvan pentru fashion, Ewald Bone și Călin Moldovan pentru foto, Reaper pentru production, Raul Tişa pentru hair styling și Alexandra Tătar pentru pictură. Participarea la workshop este gratuită, atât vineri, cât şi sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, în ambele zile de Festival.

Preţul biletelor a rămas neschimbat, comparativ cu ediţia de anul trecut a Festivalului Delahoya. Vineri, 20 mai, preţul biletelor este 20 de lei până la ora 00.00 şi 30 lei după ora 00.00. Sâmbătă, 21 mai, preţul este 25 lei până la ora 00.00 şi 35 lei după ora 00.00. Pentru posesorii de Studcard, preţul biletelor este 20 lei pe tot parcursul nopții în ambele zile de Festival.

___________

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts