Nándor Albert, tânărul din Alba care a pornit din Londra spre casă cu bicicleta

Social

Nándor Albert, un tânăr în vârstă de 23 de ani a pornit din Londra spre casă și a ales cel mai lung drum, 6000 de km doar cu bicicleta. Tânărul născut în Lunca Mureșului, județul Alba, locuiește de patru ani în Londra, unde muncește ca bucătar șef.

Motivul pentru care a ales să parcurgă acest traseu, este în primul rând dorința de a-i ajuta pe copiii dezavantajați. Prin călătoria sa, acesta vrea să adune cât mai multe fonduri, pentru a cumpăra câte o bicicletă fiecărui copil care se află sub incinta Federației Sfântul Francisc.

Cei 6000 de kilometri urmează să îi parcurgă în 4 luni și va trece prin 17 țări. Tânărul recunoaște că s-a pregătit fizic pentru aceasta călătorie de un an. Acesta a pornit în 1 junie, iar în 22 iunie a trecut deja de Franța.

În momentul în care va ajunge acasă Nándor vrea să colecteze biciletele stricate de la cei care nu le mai folosesc, pentru a le repara, iar apor să le doneze tot pentru federația condusă de Böjte Csaba.

Mai multe despre tânărul biciclist puteți afla din scurta lui prezentare, dar și de pe pagina lui de facebook, unde îi puteți observa imaginile realizate pe parcursul traseului:

– Reka Vass / Sursa fotografiilor: arhivă personală

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts