Motivează-te! | Campanie publică pentru promovarea practicării activităților fizice

Sănătate

Iubești provocările, ești tentat să-ți schimbi modul de viață, dar n-ai curaj? Atunci Campania „Motivează-te!” este pentru tine! Trei studente de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Doina Stînă, Cătălina Soltan și Cristina Selegian desfășoară campania publică de informare, consiliere și motivare, privind practicarea activităților fizice în mod constant de către studenți, pentru sporirea randamentului muncii lor și pentru promovarea unui mod sănătos de viață.

adidasi

Dacă ești student al acestei facultăți, fii atent, campania „Motivează-te!” e cu ochiul pe tine, organizatorii promit 3 zile de provocări, astfel în intervalul de 20-22 mai în sediul FSPAC va avea loc acțiunea „Fii pe fază, te avem în rază!”, unde dacă te vei lăsa dus de val și vei da curs provocărilor vei fi răsfățat cu unele dintre cele mai vitaminoase dintre fructe, care consumându-le îți vei fortifica organismul, îți vei mobiliza forțele și vei stabili propriile recorduri. Studenții acestei facultăți sunt invitați să aleagă să urce treptele, să lase să treacă pe lângă ei autobuzul, optând pentru mersul pe jos până la destinație, iar pe 22 mai sunt așteptați în număr cât mai mare la o oră de Zumba. Și asta nu e tot, urmărește campania „Motivează-te!”, participă la activitățile organizate și ai șansa să câștigi brățări, maiouri și abonamente la sală.

Prin intermediul acestei campanii ne dorim să motivăm studenții să practice activități fizice în mod constant, luptând împotriva sedentarismului. Campania „Motivează-te!” se bazează pe originalitate, diversitate și  ingeniozitate, ceea ce facem noi, nu s-a mai făcut, astfel sperăm să obținem rezultatele dorite,

susține Doina Stînă, una dintre inițiatoarele campaniei. Campania e susținută de Dan Negru, moderator Antena1.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts