Monica Tatoiu susţine femeia în business

Social

Monica Tatoiu, fost director general al companiei Cosmetics Oriflame România, a susţinut, astăzi, de la ora 12.00, o conferinţă despre top management, în Amfiteatrul Facultăţii de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.
În ceea ce priveşte business-ul Monica Tatoiu face o comparaţie între femei şi bărbaţi astfel:
“Există femei perfecţioniste, cele care vor carieră, care vor să urce şi care sunt urâte de colegele lor şi există bărbaţii care sunt vizionari; femei cu implicare personală şi bărbaţi pragmatici; femei optimiste şi bărbaţi şmecheri.”
Monica Tatoiu a povestit studenţilor despre rolul bărbatului în viaţa unei femei împlinite, vorbind din experienţă proprie, aceasta aflându-se la cea de-a treia căsnicie.
„Este foarte important în viaţă ca o femeie să aibă lângă ea un bărbat care să o domine, eu aşa am reuşit. În momentul în care ajungi acasă, după ce ai condus nu ştiu câte cohorte de oameni şi ai făcut nu ştiu cât profit, dacă eşti femeie ţi se va da ceea ce i se dă une femei: afecţiune, tandreţe. Am 14 ani de experienţă, femeile care sunt “bossy” sunt nefericite, deci nu fiţi „bossy” cu baieţii.”
Pe final de conferinţă am aflat  că Monica Tatoiu se inspiră din “Imnul vieţii” al Mariei Tereza, pe care l-a recitat cu lacrimi în ochi.
La 1 septembrie 1995 Monica Tatoiu şi-a deschis compania Cosmetics Oriflame România, iar la sfârşitul anului 1996, aceasta a avut un profit de un milion de lire sterline.  În 2010 Monica Tatoiu şi-a dat demisia din Oriflame.
Pe data de 26 aprilie Monica Tatoiu va fi prezentă din nou la Facultatea de Busuiness, întrucât va avea loc cea de-a treia ediţie a Premiilor Business.
_____________
Ionela Romaniuc
Florentina Poptile

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts