Mitingul USL: “Nu vă fie frică, vine Măzărică”

Eveniment Social

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a sosit la mitingul USL, desfăşurat ieri în Capitală, la Arcul de Triumf între orele 15,30-18,00 însoţit de peste o sută de manifestanţi. Câteva zeci dintre aceştia erau tinere şi tineri îmbrăcaţi în uniforme kaki şi purtând berete roşii şi care scandează: “Nu vă fie frică, vine Măzărică!”, anunţă Mediafax.

Conform desfăşurătorului, mitingul USL a început cu melodia “În luptă cu puterea”, iar deschiderea oficială a manifestării a fost anunţată de către senatorul PNL Mircea Diaconu. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu a fost şi el la mitingul organizat de USL. După ce pe scenă au urcat liderii PSD, PNL şi PC, toată lumea a intonat imnul de stat. Imediat după aceea, au inceput discursurile. Primul a vorbit actorul-deputat Mircea Diaconu, care a pledat, susţinut de toată asistenţa, în favoarea alegerilor anticipate. Următorul însă, naistul Gheorghe Zamfir, a declarat “Suntem poporul cel mai jegos, mai minţit de pe planetă”. Următoarea exprimare nefericită i-a aparţinut lui Victor Ponta. “Vreau să-i salut pe cei care sunt români, nu sunt viermi.Vocea lor o va auzi şi Băsescu”, a spus liderul PSD. Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi la mitingul USL“Luptăm şi pentru voi”. Manifestanţii au scandat insistent numele lui Radu Mazăre, adversar declarat al lui Traian Băsescu. Primarul Constanţei s-a urcat şi el pe scenă, dar s-a mulţumit doar cu atât.Victor Ponta a transmis şi un mesaj privind unitatea USL: “Ne veţi vedea împreună până scăpăm de Traian Băsescu şi până redăm România românilor”.

“Anul acesta este sfârşitul lui Traian Băsescu şi un nou început pentru România” a spus liderul PSD şi este convins că Traian Băsescu va demisiona, dar nu chiar acum, ci mai târziu, aşa cum a făcut Hosni Mubarack, cel de al IV-lea preşedinte al Egiptului.

______________

Andrada Ţăgşorean

Foto: b92.net

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts