Care sunt marii angajatori de la începutul lui 2012: 20 de companii au publicat 600 de anunţuri în ianuarie

Economie

Peste 30.000 de joburi au fost scoase la concurs pe cele mai cunoscute site-uri de recrutare de la începutul anului, iar cei mai dinamici angajatori provin, la fel ca în ultimii doi ani, din zona IT, outsourcing, sau auto, potrivit datelor centralizate de Ziarul Financiar.

Primii 20 cei mai dinamici angajatori în mediul online au publicat în medie 600 de anunţuri de angajare în luna ianuarie, iar începutul de an pare promiţător pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, odată ce companiile abia au început să cheltuie din bugetele de HR stabilite pentru 2012.

“La începutul lui 2012 putem vorbi de o creştere a numărului de joburi pe majoritatea departamentelor. Companii din cele mai diverse domenii au demarat procese ample de recrutare, publicând un număr mare de posturi pentru a acoperi necesarul de personal. Pe eJobs sunt active acum peste 10.000 de posturi din diverse domenii, vânzările, customer/client service şi marketingul fiind domenii de vârf în acest debut de an”, a declarat pentru Mediafax  Laura Chilom, HR Consultant în cadrul eJobs.

________________

Georgiana Drăgan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts