Miting pentru libertate organizat de USL astăzi în Capitală

Eveniment Social

Uniunea Social Liberală organizează, joi, la Bucureşti, mitingul pentru libertate, la care sunt aşteptate să participe aproximativ 10,000 de persoane din capitală şi din ţară.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a aprobat solicitarea PNL privind organizarea de către Uniunea Social Liberală a mitingului în Bucureşti.  Potrivit USL, mitingul va avea loc pe tronsonul şoseaua Kiseleff, strada Monetăriei, între orele 15,30-18,00. Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin vor participa, de la ora 16,00 la mitingul USL. Participanţii din provincie vor ajunge între orele 14,30-15,30. Peste 500 de membri ai USL Cluj, majoritatea de la PNL, vor participa, azi, la mitingul organizat la Bucureşti, aceştia urmând să plece în cursul serii de miercuri sau dimineţii de joi cu autocare, microbuze, trenuri sau maşini personale, susţin liderii locali ai PNL, PSD şi PC. Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, miercuri, că au fost întocmite liste de participanţi, iar doritorii au fost mai mulţi decât locurile stabilite. Debarcarea lor din autocare se va face pe bulevardul Kiseleff, tronsonul cuprins între strada Docenţilor şi Piaţa Arcul de Triumf, după care autocarele vor fi îndrumate de reprezentanţii forţelor de ordine în parcarea B din Complexul Romexpo. Plecarea participanţilor şi dezafectarea zonei este prevăzută să aibă loc între orele 18,00 şi 19,00.

Pentru buna desfăşurare a manifestaţiei, între orele 14,00 şi 19,00, se va restricţiona traficul rutier pe şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, precum şi a străzilor care intersectează artera respectivă, excepţie fiind bulevardul Ion Mincu, care va fi închis gradual, în funcţie de numărul de participanţi. Pe şoseaua Kiseleff, banda IV (partea stângă a sensului de mers spre Piaţa Victoriei) va fi asigurată ca bandă de urgenţă pentru autospecialele de salvare, pompieri, structuri MAI.

Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică la manifestare.

________________

Andrada Ţăgşorean

Foto: Călin Crețu (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts