Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, calcă pe urmele tatălui său

Sport

Schumacher junior a testat în premieră un monopost Ferarri pe circuitul din Bahrain, echipa cu care tatăl său a câștigat 5 titluri mondiale consecutive, între 2000 și 2004. De asemenea, tânărul va efectua teste alături de Alfa Romeo.

În 2013, Michael a suferit un accident de schi teribil care i-a schimbat viața, lăsându-l cu diferite leziuni cerebrale severe. Pe atunci, Mick era în vârstă de 14 ani. Primii pași în domeniul sporturilor cu motor i-a făcut prin karting de mic copil, iar de la 12 ani în mod profesionist.

În 2018, Mick Schumacher a câștigat Formula 3 alături de echipa Prema, o adevarată rampă de lansare pentru tinerele talente în Formula 1. Piloți precum Charles Leclerc, Esteban Ocon, Pierre Gasly, Lance Stroll sau Antonio Giovinazzi au colaborat cu cei de la Prema. Mihai Marinescu ocupă poziția de inginer de cursă în cadrul grupării italiene. În prezent, Mick concurează pentru Academia Ferarri în Formula 2, competiție pe care Marinescu a terminat-o în 2011 și în 2012 pe locul 5.

– Material realizat de Lungu Cristian / Sursa fotografiei: https://twitter.com/GetPaddockPass/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts