Mai multe inimi au fost amplasate în centrele medicale din marile orașe, în sprijinul cadrelor medicale

Eveniment UBB Radio

Campania umanitară UNITED a amplasat șapte inimi pentru cadrele medicale din întreaga țară în sprijin de solidaritate și mulțumire pentru munca depusă în lupta cu COVID-19, potrivit unui comunicat de presă.

Cele șapte inimi imense au fost amplasate în fața spitalelor din București, Cluj-Napoca și Constanța, acestea având inscripționate mesaje emoționante în semn de mulțumire pentru eroii zilelor noastre.

„Aici lucrează eroii, mulțumim #bineîmpreună”, ,,Mulțumim pentru eforturile supraomenești #bineîmpreună” sunt mesajele care apar pe inimile UNITED, în speranța că vor aduce un zâmbet pe buze și o doză de optimism. De asemenea, zeci de oameni din întreaga țară au transmis mesaje video de recunoștință pentru toți salvatorii din linia 1.

În această perioadă „cadrele medicale au nevoie mai mult decât oricând de toată susținerea românilor, pentru toate eforturile supraomenești pe care le depun în aceste vremuri grele, în care sunt multe lipsuri, cazuri grave de COVID-19 și decese.”

Ele sunt persoanele care își pun cel mai mult în pericol sănătatea și chiar viața pentru a salva populația, sacrificându-și astfel familiile și făcându-și neîncetat datoria, fără să aștepte nimic în schimb. Aceste inimi se pare că au reușit să aducă o bucurie în sufletele cadrelor medicale, care s-au fotografiat alături de panourile amplasate în fața spitalelor.

Sursa: United Romania

Alesandra Nicoară

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts