Lumea îl serbează astăzi pe Steve Jobs

Eveniment Internaţional

Milioane de oameni îl serbează astăzi pe Steve Jobs, geniul care a revoluționat lumea prin produsele sale inovatoare.

Oamenii din întreaga lume s-au hotărât ca în data de 14 octombrie vor organiza o zi specială pentru fondatorul Apple. Astfel, ei poartă astăzi blugi simpli și o bluză neagră, „uniforma” care îl individualizează pe Steve Jobs.

Pe asiatici și cei din Orientul Mijlociu i-a adus mai aproape de democrație și libertate cu ajutorul simplității de a comunica cu lumea occidentală. Puțină lume știe însă că Steve Jobs a fost cel mai mare acționar al firmei Walt  Disney și membru în consiliul de directori al companiei. El a fost unul dintre cele mai influente  personaje din  industria calculatoarelor și a divertismentului.

Liderii importanți ai lumii îl plâng pe „Thomas Edison” al secolului 21.

Un mesaj a venit și din partea președintelui american Barack Obama. „Omenirea a pierdut un vizionar. Nu există un tribut mai mare decât faptul că o bună parte din omenire a aflat despre moartea lui de pe un device pe care el l-a înventat.”, a declarat Obama.

„Pentru cei mai norocoși dintre noi care am avut oportunitatea de a lucra cu el, a fost o imensă onoare. O să îmi fie tare dor de Steve.” , a declarat Bill Gates, conform www.libertatea.ro

_________

Mihai Cistelican

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts