Ludovic Orban anunță demisia lui Victor Costache de la Miniterul Sănătății: „Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg”

Administraţie UBB Radio

Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a da demisia joi, în urma faptului că a anunțat miercuri seară pe mai multe posturi de televiziune un plan prin care avea în vedere testarea tuturor bucureștenilor pentru coronavirus.

Ludovic Orban l-a propus pe secretarul de stat, Nelu Tătaru, ca înlocuitor, având, înainte cu  seară, o discuție aprinsă despre lipsa de echipamente din spitale și despre haosul care se creează din cauza lipsei de organizare. Ovidiu Costache a anunțat că are un plan de testare a bucureștenilor, fapt ce l-a înfuriat pe premier.

„Am făcut echipă şi împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înţeleg şi îi mulţumesc pentru buna colaborare”, a declarat premierul.

El a precizat că Tătaru face parte din echipa de la MS, a fost, este şi va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus, stabileşte foarte bine strategiile şi planul de măsuri. ”L-am informat asupra intenţiei mele, urmând să revină în Bucureşti”, a precizat premierul.

Sursa: Mediafax

Maria Turbuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts