Lucrările la linia de tramvai în cartierul Mănăştur sunt aproape gata

Administraţie

În cartierul Mănăştur se suspendă astăzi circulaţia troleibuzelor între orele 11.30-16.00, pe strada Primăverii, între Pod Calvaria şi nodul Omega, în vederea finalizării lucrărilor la linia de tramvai.

Troleibuzele vor fi înlocuite cu autobuze, iar în acest timp se vor efectua lucrări de asfaltare pe strada Primăverii, între Pod Calvaria şi nodul Omega, iar traficul se va putea desfăşura pe linia de tramvai.  Data şi intervalul orar au fost determinate de asigurarea condiţiilor meteo pentru aceste tip de lucrare. Înlocuirea troleibuzelor cu autobuze este necesară deoarece nu se pooate asigura distanţa minimă între captatori şi linia de contact.

Liinile de troleibuz afectate de lucrări sunt 1,6 şi 25, iar autobuzele care le vor înlocui vor fi numerotate cu aceleaşi cifre. Linia 7 va fi suspendată, iar circulaţia troleibuzelor se va  relua după finalizarea lucrărilor.

La scurt timp după finalizarea lucrărilor, tronsonul va putea fi dat circulaţiei rutiere, iar restricţile de circulaţie din zonă se vor încheia.

Primăria Municipiuliu Cluj-Napoca face un apel cetăţenilor  de a evita pe cât posibil circulaţia prin această zonă şi să manifeste înţelegere în privinţa restricţiei temporare a circulaţiei.

Proiectul de reabilitare a liniei de tramvai este finanţat prin Fonduri Europene, prin Programul Operaţional regional, Axa 1.1 şi va avea un impact pozitiv în creşterea calităţii vieţii tuturor clujenilor care locuiesc pe traseul liniei de tramvai.

_________________

Diana Mărginean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts