Lucrările de pe malul Someșului au fost oprite din nou. Primarul promite astuparea gropilor

Administraţie Din oraş

Lucrările care vizează lărgirea arterei de circulație de pe malul Someșului au scos în stradă în această seară peste o sută de clujeni. Aceștia au cerut oprirea lucrărilor și transparență pentru proiecte de acest fel, care au un impact semnificativ asupra orașului.

Primarul orașului, Emil Boc, a fost prezent la manifestări și și-a arătat disponibilitatea pentru a răspunde întrebărilor persoanelor aflate la protest. Pe lângă justificarea demarării acestui proiect de modernizare a orașului, primarul a vorbit și despre modul în care vor evolua lucrările de acum înainte.

Emil Boc

Cu mesaje precum Vrem un Someș natural la care să avem acces, Nu vrem betoane, vrem acces la Someș, Vrem promenadă la nivelul apei, nu în botul mașinilor etc, clujenii s-au adunat în fața Podului Regina Elisabeta pentru a-și susține cauza.

Tudor

Dina

Lucrările de extindere a arterei de circulație care se apropie de malul Someșului au început în a doua jumătate a lunii septembrie și până acum au afectat în jur de 100 de copaci. După organizarea unei dezbateri publice, care nu a dat niciun rezultat, a fost lansată și o petiție online intitulată Someșul în pericol, petiție care a fost semnată de aproximativ 2 500 de persoane.

 Larisa Antal / Sursa fotografiei: citynews.ro 

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts