Liceenii pot fi admiși fără examen la Departamentul de Jurnalism cu ajutorul unui concurs

Din oraş Studenti

Liceenii pasionați de presă au ocazia să participe la un concurs, iar primul clasat va fi admis automat la specializarea Jurnalism a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Departamentul de Jurnalism al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează un concurs dedicat în mod special elevilor din clasa a XII-a care își doresc să studieze și să urmeze o carieră în domeniul presei.

Elevii interesați de oricare dintre liniile de studiu ale Departamentului de Jurnalism din cadrul FSPAC (română, maghiară, germană sau engleză) pot trimite, până în data de 5 mai 2017, un material jurnalistic însoțit de fotografii sau materiale video. Mai multe detalii pot fi găsite la adresa: http://fspac.ubbcluj.ro/jurnalism/concurs/.

Primul clasat la fiecare secțiune a concursului (română, maghiară, germană sau engleză) va fi admis fără examen de admitere la specializarea Jurnalism a FSPAC. Fiecare participant va putea înscrie în concurs un singur material.

– Mădălina-Maria Stînea / Sursa fotografiei: news.ubbcluj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts