“Let’s do it, Romania” caută voluntari pentru Cluj

Din oraş Eveniment

Proiectul “Let’s do it, Romania” recrutează oameni pentru a face parte din echipa celor care vor ajuta la curățirea municipiului Cluj-Napoca. Cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru a trăi într-un mediu mai curat nu trebuie decât să trimită un e-mail organizatorilor, iar dacă motivațiile acestora sunt suficient de convingătoare, vor fi chemați la interviu.

Cel mai mare proiect de voluntariat de la nivelul țării își așteaptă oamenii doritori să se implice. Tot ce trebuie să facă este să trimită un e-mail până cel târziu mâine, 8 martie, ora 23.59, cu activitățile lor până în prezent, iar apoi vor fi selectați pentru interviu.  În principiu organizatorii sunt interesați de câte ore pe săptămână pot aloca voluntarii proiectului, care sunt realizările personale, de orice natură, și care sunt așteptările lor vizavi de acest proiect.

De asemenea,  este important ca viitorii voluntari să precizeze un număr de telefon și adresa de e-mail prin care organizatorii să îi poată contacta.

Anul acesta 85 de țări vor fi membre ale acestui proiect, printre care se numără Armenia, Bulgaria, Italia, Portugalia, Spania, dar și România.

Dacă ești interesat să participi, nu ezita să te alături proiectului și să trimiți un e-mail la adresa diana.suciu@letsdoitromania.ro

____________

Andreea Stăicuț

Foto: blog.letsdoitromania.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts