Lecturi urbane à la Cluj: Clujenii vor primi, grauit, cărţi în autobuze

Din oraş Eveniment

Clujenii care circulă cu mijloacele de transport în comun vor putea primi câte o carte în mod gratuit, prin intermediul campaniei „Lecturi urbane à la Cluj”, ajunsă la cea de-a șaptea ediție.

Acțiunea se va desfășura vineri, în două etape, între orele 10 și 12 și respectiv de la 17 la 19, astfel încât cărțile să ajungă la cât mai mulți clujeni, anunţă organizatorii.

Călătorii vor putea alege beletristică românească și străină, volume de istorie ori filosofie. Cărțile au obţinute prin donaţie la unul dintre punctelor de colectare din oraş.

Până în prezent, la acțiunile „Lecturi urbane à la Cluj” au participat peste 200 de voluntari, care le-au împărțit clujenilor peste 500 de volume.

Campania „Lecturi urbane à la Cluj” a avut până acum ediții în mijloacele de transport în comun, dar și în aer liber (la Statuia Memorandiștilor, în Parcul Central și în Parcul Detunata). De asemenea, în cadrul proiectului a fost inaugurată o zonă de lectură în Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni, realizată în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts