Lansare de carte cu aromă de ceai

Cultură Din oraş

BJmtqef9jP0AhQti-1TPMapEp1GPjEVhHJIgpIsEclM,ecFefSTSPoZ71CEwdeMTO_KW6nx_2-ib85JLZH9QLbo,-ZM5xUtHOWgYD6hYlBuVygH1H_tngl63mZC4-LML-hc

Scriitoarea Cristina Maria Chiorean, a debutat astăzi cu un album fotografic însoțit de text, intitulat Sentimente amestecate. Primul meu an în Myanmar, în care înșiră frumoasele experiențe din acest loc în care a locuit un an și jumătate.

Aroma de ceai de iasomie și bomboanele aduse din Myanmar, i-au întâmpinat pe cei care au luat parte la prezentarea  cărții.

Proiectul a luat naștere de la blogul personal al autoarei, unde își scria impresiile din  Myanmar, iar cartea lansată astăzi găzduiește articolele de pe blog, însoțite de un număr de 78 de fotografii surprinse în călătorie.

Scriitoarea mărturisește că Myanmar a fost pentru ea cu totul o altă lume, diferită de societatea românească și de ceea ce văzuse în Europa: „ Am avut un șoc cultural”, spune autoarea.

Oamenii trăiesc aici într-o mare familie care respectă mereu tradiția și i-au parte la obiceiuri străvechi: de la purtatul fustei lungi atât de bărbați cât și de femei, sau pictatul feței cu o pastă galbenă, până la purtarea pe cap de către femei a coșului cu merinde.

Evenimentul a fost presărat cu povești care au stârnit curiozitatea invitaților și s-a încheiat cu o tombolă la care participanții cu numere norocoase au fost răsplătiți cu obiecte aduse din Myanmar.

c8lSRB_lYEKEX94pqCslvOU6XncotCiy7rpnctd_jOA,RNXwX7dO8gIPGrPRtxsYGapTMtFGJYNLvwQCMPCfXKg,IkuMhK5no_DD6pygzdcjheG57MP73GLVztznp7QFj_0 hZohvhHFplx_8JNDG7540wwodffLOKK2AbUBVrOSRt4,7lYeXiCsZQ6ctAJwcI9MmvR4FmMoc-dPFAm0ZmAeTt0,lE2P0a3bvq_hGUJ7DWOeLNzzV6AwLkpcXmIDD_hps_E In1Mi47NE7EZCK8_qSxMGM2xFycFRm2lIs1UPXBDM5Q,Vd_3sP6NWHg7wr8Z4a-HEycrhNHCIB5ytxZNFQdo4zM,NBEwkSb9IOf9DGhZwwLkM07dV6RCX54tXqub-gbpnEM

– Laura Ciopată / Fotografii: Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts