La mulţi ani OSUBB!

Eveniment UBB

Organizaţia studenţilor din Universitatea “Babeş Bolyai” ( OSUBB ) a aniversat, ieri, 13 ani de activitate.

În cadrul galei aniversare desfăşurate la Casa de Cultură a Studenţilor, OSUBB i-a premiat pe cei mai vechi membri ai organizaţiei. Aceştia au primit titlul onorific de “alumn” al organizaţiei.

“Treisprezece ani pentru OSUBB înseamnă experienţă, colaborare cu foarte multe organizaţii, foarte multe companii, o serie sănătoasă de evenimente şi activităţi şi înseamnă treisprezece ani de reprezentare a studenţilor din UBB. De asta ne-am născut şi asta vrem să facem, scopul nostru principal e acesta, pe asta ne focalizam. Restul sunt doar elemente, pentru că nici odata nu o sa putem spune ca facem numai reprezentare şi punct. Încercăm să contribuim semnificativ şi în zona culturală nu numai cea educaţională” a declarat preşedintele OSUBB, Virgil Smărandoiu.

Tot în cadrul galei aniversare, UBB Radio a fost premiat, alături de alte organizaţii partenere OSUBB, pentru sprijinul acordat în punerea în aplicare a diferitelor proiecte studenteşti.

În fiecare marţi de la ora 18:30, poţi asculta la UBB Radio emisunea “Întâlnirile OSUBB” unde afli tot ce se întâmplă în universitatea. Proiecte, distracţie,  educaţie, informaţii despre ONG-uri şi acţiuni ale universităţi sunt discutate la fiecare ediţie cu reprezentanţii OSUBB.

_______

Bogdan Tincu

Foto: Oana Moisil

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts