Juniorii Clujului premiaţi de Primăria Cluj-Napoca

Administraţie Educaţie

Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu partenerii comunităţii organizează astăzi, de la 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, Gala „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”.

Evenimentul organizat anual îi premiază pe elevii clujeni care au obţinut performanţe în domeniile lor de interes. Gala va debuta cu decernarea premiului special „Elevul anului 2011” lui Patrick Ciornilă, elevul cu cele mai impresionante performanţe în cadrul anului şcolar trecut.

Competiţia este structurată pe diferite categorii, în funcţie de vârstă şi de domeniile de activitate. De asemenea, categoriile de excelenţă ale galei se diferenţiază în funcţie de numărul de membri ai echipei participante.

O noutate a ediţiei este aceea că elevii provin nu doar din licee şi şcoli centrale, ci şi din unităţi şcolare plasate în cartiere.

De asemenea, în acest an, profesorii din Cluj-Napoca au dedicate două premii: „formatorul anului”, pentru profesorul cu cei mai mulţi elevi nominalizaţi în cadrul galei, şi „profesorul anului”, un premiu special oferit tutorelui care a realizat cel mai interesant proiect educaţional din anul şcolar anterior.

___________

Bianca Dumitru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts