Japan Play Transylvania aduce Japonia mai aproape de Cluj

Din oraş Eveniment

Festivalul „Japan Play Transylvania” aduce demonstraţii şi expoziţii din cultura japoneză în 28 şi 29 aprilie la Cluj.

Evenimentele ce vor avea loc în cadrul festivalului de cultură japoneză se desfăşoară atât la Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” cât şi la Casa de Cultură a Studenţilor.

La Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” vizitatorii vor putea lua parte la demonstraţii culinare de sushi, sashimi dar şi numeroase alte preparate specifice Japoniei. De asemenea, vor putea fi admirate demonstratii vestimentare şi de arte marţiale, expoziţii istorice, artistice, de fotografie şi de lucrări Ikebana. Accesul vizitatorilor este liber.

La Casa de Cultură a Studenţilor doritorii pot participa la diverse concursuri precum: concursul de cosplay, concursul Saiki (pentru cei cu talentele deosebite) şi concursul de AMV (montaj audio-video de anime-uri).

Evenimentul include şi workshop-uri care îi vor învăţa pe participanţi cum se realizează de animaţiile, ţinutele pentru cosplay sau origami. Accesul la aceste workshop-uri va fi limitat (iar înscrierile se fac la InfoPoint-ul din holul Casei de Cultura a Studenţilor.

Intrarea în această locaţie se face pe bază de bilet, care poate fi achiziţionat de pe site-ul japan-play.com.

Trupele Ultimu’ Nivel, Lights Out!, Trupa OM si Jewelia vor susţine concerte cu ocazia acestui eveniment.

__________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts