Italia, ce dezamăgire!

Sport UBB Radio

Jucătorii lui Marcelo Lippi au fost învinşi de către reprezentativa Slovaciei, scor 3-2, în ultimul meci din grupa F de la Campionatul Sud-african.

Italia a început bine şi a marcat prin Iaquinta în minutul 10, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Replica slovacilor a venit în minutul 25 când Vittek a înscris pentru 1-0, după ce a driblat doi fundaşi. Italia a cautat egalarea prin Montolivo şi Di Natale, dar aceştea nu nimeresc spaţiul porţii.

În primele minute din repriza secundă, ocaziile la cele două porţi au fost puţine, dar niciuna importantă. În minutul 73, Vittek a înscris după ce a primit o pasă de la Hamsik şi a trecut de Chiellini. Italia a insistat şi a înscris, dar golul a fost anulat din acelaşi motiv:offside la Di Natale. Peste alte două minute, acelaşi Di Natale a marcat un gol, valabil, de această dată. La acest scor, Italia ar fi trebui să înscrie încă două goluri, dacă ar fi vrut să se califice. În schimb, golul a venit din partea Slovaciei, prin Kopunek în minutul 89.  Jucătorii lui Lippi au înscris ultimul gol al partidei în minutul doi de prelungire, prin Quagliarella. Slovacia – Italia 3-2.

Slovacia s-a calificat în optimile competiţie, unde o va întâlni pe Olanda, pe când Italia a plecat acasă.

În celălat meci al grupei F, Paraguay a terminat la egalitate meciul cu Noua Zeelandă, scor 0-0. Echipa naţională a Paraguay-ului a acces în optimile competiţiei unde va întălni  câstigătoarea dintre Danemarca şi Japonia.

Vezi aici situaţia grupelor

Vezi aici următoarele meciuri

Mihaela Cora

Foto: prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts