Istoria Clubului Universitatea surprinsă în imagini

Din oraş Eveniment

Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit astăzi,  deschiderea oficială a expoziţiei în imagini cu momentele de succes din istoria Universităţii, surprinse de-a lungul anilor de suporterii clubului Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit astăzi,  deschiderea oficială a expoziţiei în imagini cu momentele de succes din istoria Universităţii, surprinse de-a lungul anilor de suporterii clubului .

Evenimentul a avut loc cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea atât a Universităţii Babeş Bolyai cât şi a clubului Universitatea. Colecţia va fi deschisă concomitent în holul Universităţii Babeş Bolyai la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea de Medicină şi Farmacie, până în data de 26 septembrie. Istoria în imagini a Universităţii poate fi extinsă de toţi doritorii care deţin în imagini trecutul şi evoluţia glorioasă a generaţiilor Universităţii.Istoria în imagini a Universităţii poate fi extinsă de toţi doritorii care deţin în imagini trecutul şi evoluţia glorioasă a generaţiilor Universităţii

„Anul acesta împlinim 90 de ani de la înfiinţare iar expoziţia de fotografii  îşi propune o redare în imagini a tot ceea ce a însemnat Clubul Sportiv Universitatea pe parcursul acestor ani. Fotografiile provin din colecţia profesorului istoric, Gheorghe Bodea, a fotoreporterilor sportivi Ioan Lespuc, Rusu Corneliu, a ziaristului Dan Bodea şi colecţia proprie a clubului”, a declarat pentru ubbradio, directorul executiv al Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu.

La eveniment au participat nume mari ai sportului clujean precum Remus Câmpeanu, Teodor Pop sau Mircea Barna, aceştia fiind susţinuţi de suporterii clubului şi de actuala generaţie Universitatea.

Alina Solovăstru

Foto: Ilinca Coman

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts