Invitație la mișcare | O nouă ediție a proiectului Outdoor Power Workout

Din oraş

Duminică, 24 martie, a avut loc o nouă ediție a proiectului Outdoor Power Workout, organizat de Norbert Power Engineer. Antrenamentele în aer liber se desfășoară la baza sportivă Gheorgheni, sunt gratuite și destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Evenimentul  a fost creat în 2017 și reușește pe timp ce trece să convingă tot mai mulți oameni să practice sport în aer liber. Ediția din această săptămână a fost una aniversară.

„Am început acum doi ani împreună cu trei fete pe care le-am provocat la o mică activitate. După ce ni s-au alăturat încă doua fete am hotărât să fie o întâlnire săptămânală. În 2017 am încercat să organizez aceste antrenamente în fiecare duminică. La început au fost trei persoane.” (Norbert Horvath, organizator)

Acest antrenament a reușit să motiveze aproximativ 100 de oameni să facă exerciții fizice în această duminică.

„Am aflat despre eveniment de la prietenii mei, antrenorii, și am profitat și de ocazie, și de vreme bună.” (Elena, participantă la eveniment)

Seria antrenamentelor abia începe fiind planificat câte unul lunar, iar organizatorul este mulțumit că reușește „să păcălească” tot mai mulți oameni să iasă să facă mișcare.

Evenimentul poate fi găsit pe pagina Cluj.com dar și pe pagina de facebook Outdoor Power Workout by Norbert Body Engineer – Spring Edition.

Material realizat de Adelina Anghel

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts