Întâlnirea eroilor clujeni

Eveniment

10808242_734378983306117_1577173034_n

Poveștile de viață ale unor clujeni de succes au fost ascultate de aproape 300 de studenți în cadrul unui proiect inspirațional dedicat exclusiv tinerilor desfășurat miercuri în amfiteatrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

Radu Catană – prorector UBB, Cristian Hordilă – festival manager TIFF, Decebal Cotoc – proprietarul agenției Amprenta Advertising, Creative Monkeyz – creatorii Robotzilor, precum și alți clujeni care și-au clădit succesul din muncă, perseverență și dorința de a-și îndeplini visurile, au fost cei care au împărtășit experiența lor de viață tinerilor dornici de o carieră.

Studenții prezenți la eveniment au primit numeroase sfaturi de la speakeri, precum: să gândească în dimensiuni largi, să plece dacă simt că nu le mai e locul undeva, să inoveze, să aibă inițiativă, dar mai ales să se înconjoare de oameni de calitate și să nu le fie teamă să aibă lângă ei oameni mai buni decât ei. Simona Baciu, fondator Transylvania College și speaker la această conferință a spus că succesul e atunci când „having fun face parte din working hard” (distracția face parte din munca intensă).

„Astăzi am participat la un eveniment extraordinar: Cluj Heroes. Am avut ocazia să ascult povestea, evoluția și sfaturile unor oameni extrem de reprezentativi pentru Cluj-Napoca, și cred eu, și pentru întreaga Românie. L-am așteptat cu drag și pe Rareș Bogdan, însă sunt sigur că va participa la următoarea ediție.”

a spus Tudor Marc, participant la eveniment și student la FSEGA.

Gazdă A fost actorul Bogdan Rădulescu, unul din cei patru membri ai echipei „Cenzurat”. Acesta a declarat că a acceptat să facă parte din acest eveniment pentru a fi și el „o cărămidă din ceva durabil”, în acest caz formarea tinerilor.

Expunerea experiențelor celor 13 invitați a fost doar spre a oferi un exemplu celor prezenți în sală căci tinerii care vor o carieră de succes trebuie să știe, așa cum spunea Radu Catană, prorector UBB, că „succesul nu se imită, ci se creează.

Cea de-a doua ediție a evenimentului va organiza în primăvara lui 2015. Un anunț ulterior al organizatorilor pe pagina de Facebook a evenimentului face cunoscut publicului că doi dintre speakerii prezenți acolo, Liviu Stoleru – CEO Cemacon și Andrei Cionca – CEO al CITR Group, „au decis să demareze cu această ocazie un proiect de ucenicie pentru tineri, oferindu-le acestora șansa de a învăța și de a profesa alături de ei și de echipele lor de management”. Detalii despre înscrierea în acest program urmează să fie comunicate.

– Alexandra Enășoaie

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts