ING îşi încetează activităţile ING Service Center Europe din Cluj-Napoca

Eveniment UBB Radio

ING(SCE) Cluj îşi încetează activităţile din cauza  schimbărilor economice şi legislative, care au redus considerabil eficienţa preconizată pe termen mediu ale acestui centru regional de servicii, anunţă reprezentanţii companiei printr-un comunicat de presă.

Tot aceştia promit că angajaţii vor fi ajutaţi în mod activ în găsirea unui nou loc de muncă sau în relocarea lor.

“Realizăm că această decizie îi afectează în special pe angajaţii nostri din centrul de servicii din

Cluj-Napoca. Suntem dedicaţi să îi sprijinim în mod activ în gasirea unui nou loc de muncă sau în relocarea lor”, spune David Knibbe, CEO ING Insurance Central and Rest of Europe

Decizia încetării operaţiunilor centrului regional de servicii (ING Service Center Europe, SCE) din Cluj-Napoca, nu va avea niciun impact asupra clienţilor sau asupra contractelor acestora. În locul centralizării operaţiunilor locale, ING va dedica mai multe resurse spre a permite o mai mare flexibilitate în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi.

De asemenea, operaţiunile bancare şi de asigurări ale ING din România nu sunt afectate de decizia de a închide centrul regional de servicii din Cluj-Napoca. ING intenţionează să îşi continue planurile de dezvoltare şi să ofere clienţilor săi cele mai bune produse şi servicii în toate ţările din regiune în care activează în prezent.

La 30 septembrie 2010 ING deservea peste 85 de milioane de clienţi: persoane fizice, corporaţii şi instituţii, din mai bine de 40 de ţări.

_________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts