Înfrângere în cinci seturi pentru CS U Cluj împotriva lui Dinamo București

Sport

Dinamo București s-a impus cu scorul de 3-2 (27-25, 14-25, 25-22, 18-25, 15-11) împotriva echipei CS U Cluj-Napoca, sâmbătă seara, într-un meci contând pentru etapa a doua a Diviziei A1 la volei masculin.

Meciul disputat în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj a fost unul echilibrat, cele două echipe oferind un spectacol voleibalistic plăcut publicului.

Oaspeții au început mai bine partida, câștigând primul set în prelungiri, cu 27-25, clujenii revanșându-se pentru al doilea act, pe care l-au luat clar, cu 25-14.

Dinamoviștii și-au revenit pentru al treilea set, ducând astfel scorul la 2-1, după ce au profitat de câteva greșeli individuale ale clujenilor. Partida nu avea să se termine în al patrulea set, deoarece ”U” s-a impus din nou fără mari probleme, cu 25-18, asigurându-și astfel obținerea primul punct din acest sezon.

Decisivul a fost al bucureștenilor, cei care ajung la a doua victorie din acest sezon, tot cu 3-2, și acumulează patru puncte în clasament. De cealaltă parte, U Cluj se mulțumește cu un punct în urma acestui duel.

Cele mai multe puncte pentru gazde le-au obținut Negrean (25), Pașcan (21) și Borota (9), în timp ce Râpeanu a reușit cinci ași. Pentru Dinamo cei mai buni au fost Leite (18), Maia (17) și Crăciun (14).

În următoarea etapa ”U” se deplasează la Zalău, în vreme ce Dinamo va juca pe teren propriu împotriva nou-promovatei CSM Câmpia Turzii.

Krisztian Bucsi și Andrei-Ionuț Bocancea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts