Idei faine la întâlnire cu oameni faini

Eveniment

Hop(8_12)

Echipa IdeiFaine organizează în data de 10 decembrie, începând cu ora 17, în incinta Bastionului Croitorilor (etajul I, sala de conferinţe) un eveniment dedicat în special tinerilor interesaţi de domeniul relaţiilor publice, intitulat „Întâlnire cu oameni faini”. Prin acest eveniment, IdeiFaine aduce pe scenă reprezentanții unora dintre cele mai iubite festivaluri din România drept sursă de inspirație pentru participanți.

Astfel, cei prezenți vor afla ce înseamnă, de fapt, să lucreze în domeniul relaţiilor publice, vor primi sfaturi, sugestii și vor asculta secvențe din experiența unor specialiști consacrați în domeniu: Andi Vanca – PR Manager Electric Castle, Diana Apan – PR Manager Cluj- Napoca 2015, Alex Pop – fondator Durușa Summer Hills și Road Runner Society, Dora Mircea- Radu – Communications specialist Photo România Festival și Zilele Culturale Maghiare, freelancer, Aranka Takacs – coordonator al departamentului promovare Comedy Cluj și Horea Marc – Director Tehnic Jazz in the Park.

Acest eveniment este posibil datorită susţinerii Com’On Cluj, Gutenberg şi a Universităţii BabeşBolyai din ClujNapoca. Accesul este gratuit.

Idei faine este prima platformă online dedicată tinerilor care selectează informația citită și vor să aibă acces la educație, evenimente sau descoperiri interesante, și care au, totodată, posibilitatea de a se exprima în scris, dar și de a lua parte la organizarea evenimentelor pe diverse tematici.

Doina Stînă / Sursa foto: adopta.md

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts