HC Zalău și HCM Râmnicu Vâlcea remizează într-o restanță din etapa a 20-a

Sport

Marți seara, într-o restanță din etapa a 20-a a Ligii Florilor la handbal feminin, HC Zalău și HCM Râmnicu Vâlcea au terminat la egalitate, 26-26 (14-14), partida desfășurată în Sala Sporturilor ’’Gherorghe Tadici’’.

Oltencele au început mai bine partida, conducând cu 0-2, 4-5 sau 5-8, moment în urma căruia sălăjencele au reușit să echilibreze disputa. Zalăul a și condus minute bune din a doua jumătate a primei reprize, chiar și așa, la sfârșitul celor 30 de minute scorul a fost egal, 14-14.

Repriza secundă a început mai bine pentru gazde, distanțându-se la patru lungimi, 18-14. Vâlcea a revenit și de la acest handicap, reușind să egaleze în ultimul minut, 26-26, având chiar șansa victoriei la ultima fază a meciului.

HC Zalău – HCM Râmnicu Vâlcea 26-26 (14-14)

Zalău: Vișan, Kelemen – portari; Rob 13 goluri, Panici 2, Dragut 2, Tămaș 2, Abed Kader 2, Irimia 2, Nica 1, Trif 1, Constantinescu 1. Antrenor: Gheorghe Tadici

Râmnicu Vâlcea: Razum, Ciucă – portari; Glibko 14 goluri, Vukcevic 5, Gavrilă 2, Băcăoanu 1, Adespii 1, Krnic 1, Florica 1, Vasileuskaya 1. Antrenor: Gheorghe Sbora

A arbitrat partida cuplul Drăghici/Drăguț, din Vrancea, observator din partea FRH fiind Ion Aldica, din Bistrița-Năsăud.

În urma acestei partide, HCM Râmnicu Vâlcea se menține pe poziția a patra în clasament, cu 40 de puncte, având însă un meci în minus față de Măgura Cisnădie, ocupanta locului 3. De cealaltă parte, Zalăul rămâne pe 6, fiind la trei puncte distanță de ultimul loc ce duce în cupele europene.

– Text & foto: Krisztian Bucsi 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts