Hai la o cafea pentru o cauză nobilă!

Din oraş Social

Studenţii, masteranzii şi doctoranzii Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai organizează între 5 și 8 decembrie cea de-a V-a ediţie a Campaniei ,,Hai la o cafea”! Această acţiune caritabilă este dedicată în întregime studenţilor orfani din UBB şi a pornit în anul 2007 ca un simplu exerciţiu de umanitate.

În spiritul Sărbătorilor de Iarnă, prin cumpărarea unui pahar de ceai sau cafea cu doar 1 leu, oricine poate contribui la acest gest frumos care vine în sprijinul studenților mai puțin norocoși.

,,La început s-a desfășurat doar la sediu central al Universității și la BCU, iar în anul următor, au fost mai multe persoane care au dorit să se implice în această campanie. Acum chiar sunt oameni care donează fără să ia nimic și le mulțumim”, a declarat Ignat Ioana, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cei care doresc să cumpere o cafea sau un ceai sunt așteptați între orele 10.00-16.00, în cele trei locații unde se desfășoară acest eveniment: la sediul central al Universităţii, la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării şi la Facultatea de Drept.

__________________

Diana Mărginean

Foto: tea-coffee.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts