Grupul AD LIBITUM din Cluj-Napoca a ajuns în finala X Factor

Cultură Din oraş

Grupul AD LIBITUM VOICES, înființat în Cluj-Napoca, a intrat în marea finală a concursului X Factor. Trupa este formată din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberiu Simu, Segiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța.

AD LIBITUM a reușit să cucerească publicul cu momentele deosebite din cadrul concursului televizat, ajutați fiind și de Carla’s Dreams, în echipa căruia au intrat. Au ridicat juriul în picioare, intepretând piesa Copacul, iar în săptămânile care au urmat, au cântat Adagio,  That’s Amore, Nunta, Nessun Dorma și Perfect – toate, piese ale unor mari artiști.

După ce au trecut de toate etapele, interpreții din Cluj au fost selectați pentru a evolua în marea finală X Factor, care va avea loc vineri, 22 decembrie.

Membrii grupului Ad Libitum sunt absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Sunt colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca și, în ultimii ani, publicul i-a admirat pe scenele de la Opera Națională Română, Casa de Cultură a Studenților, Festivalul Jazz in the Park, Cluj Symphony Experience, Zilele Clujului 2017, Teatrul de Vară din Deva, Biserica Armeano-Catolică din Dumbrăveni, și nu numai.

– Sorina Noroc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts