Grupare infracțională arestată de Poliția capitalei

Infracțiuni

Membrii unei grupări care au săvârșit un act de înșelăciune în valoare de peste 160.000 lei asupra a șapte persoane – au fost reținuți, conform Mediafax.

În urma anchetei, polițiștii bucureșteni au reușit să-l identifice pe bărbatul care ar fi încercat să escrocheze partea vătămată, acesta fiind încarcerat într-un penitenciar, dar și intermediarii săi. Trei din membrii grupării, două femei în vârstă de 20, respectiv 29 de ani şi un bărbat de 24 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să obțină de la un bărbat, în vârsta de 74 de ani, o suma în valoare de 4.250 de lei și 200 de euro.

Anterior, bărbatul de 74 de ani fusese contactat telefonic de către o persoană necunoscută, iar sub pretextul că a câştigat un premiu, fără a participa însă la vreun concurs, a fost convins să îi înmâneze unuia dintre suspecţi, într-un plic, suma de bani mai sus-menţionată, pentru a intra în posesia premiului,

se arată într-un comunicat de presă al poliției bucureștene.

Anchetatorii vor cere arestarea preventivă a membrilor grupării. Investigatia este continuata de Politia Bucurestiului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, acţiunea este sprijinită de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

– Ana-Maria Bivol / Sursa fotografiei: http://www.ziuaconstanta.ro/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts