Globurile de Aur la a 73-a ediție

Eveniment

golden_globes_award_statue

Decernarea premiilor Globurile de Aur se va desfășura pe data de 10 ianuarie 2016, în Beverly Hills, California, unde vor fi premiate cele mai bune filme ale anului 2015.

Globurile de Aur reprezintă un spectacol al celebrităților din lumea cinematografiei, găzduit în fiecare an de organizația Hollywood Foreign Press Association (HFPA). Amfitrionul ceremoniei va fi actorul Ricky Gervais, artistul prezentând acest eveniment atât în 2010, 2011, cât și în 2012.

Anul acesta, Carol este filmul cu cele mai multe nominalizări, respectiv cinci la număr, fiind urmat de Steve Jobs, The Big Short și The Revenant (cel din urmă va apărea în cinematografe pe 22 ianuarie 2016), fiecare având câte patru nominalizări. Lista completă a nominalizărilor se poate accesa pe site-ul evenimentului.

Transmisiunile live, de la aparițiile celebrităților pe covorul roșu, pot fi urmărite online, duminică dimineața, începând cu ora 01:00, ora României, iar decernarea premiilor va începe la ora 03:00, ora României, și poate fi urmărită integral, tot în mediul online.

Daniela Dinu / Sursă foto: www.hollywoodreporter.com

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts