Global Citizen organizează un concert cu scopul de a strânge fonduri pentru a sprijini lupta cu pandemia

Internaţional UBB Radio

Chloe x Halle, Christine and the Queens, Coldplay, J Balvin, Jennifer Hudson, Justin Bieber și Quavo, Miley Cyrus, Shakira, Usher și Yemi Alade, aceștia sunt o parte din artiștii care vor susține sâmbătă 27 iunie un concert televizat și difuzat prin video-streaming cu scopul strângerii de fonduri pentru lupta împotriva virusului care a oprit lumea în loc. Inițiativa vine de la grupul advocacy pro-globalizae Global Citizen, Comisia Europeana și este prezentat de actorul Dwayne Johnson.

Concertul poartă numele de Global Goal: Unite for Our Future (n.r. Obiectivul Global: Uniți pentru viitorul nostru) și va avea premiera sâmbătă pe 27 iunie. Concertul va fi transmis digital la nivel mondial. Mesajul pe care dorește să îl transmită tuturor se referă la faptul ca suntem împreună în această situație, în sensul acesta  scopul este strângerea de donații atât private cât și publice pentru a ajuta comunitățile fără posibilități.

Cantăreața Miley Cyrus a declarat în cadrul unui panel desfășurat online în cadrul acestui eveniment că pandemia de Covid-19 îi afectează cel mai mult pe cei din comunitățile sărace și fără posibilități, conform AGERPESS.

Tot în cadrul evenimentului își vor face apariția artiștii precum Antoni Porowski, Billy Porter, Charlize Theron, Chris Rock, David Beckham, Derrick Johnson, Diane Kruger, Forest Whitaker, Hugh Jackman, Ken Jeong, Kerry Washington, Nikolaj Coster-Waldau, Olivia Colman, Opal Tometi, Salma Hayek Pinault.

Global Citizen apelează la  schimbări sistemice, schimbări care aduc dreptate pentru toată lumea, de oriunde, indiferent de locul în care s-au născut sau de culoarea pielii lor. Dacă dorim să încheiem COVID-19 pentru toți, avem nevoie de liderii noștri din lume să incredinteze miliarde de dolari necesari pentru a furniza în mod echitabil testări, tratamente și vaccinuri”, a declarat Hugh Evans, co-fondator și CEO al Global Citizen.

Premiera evenimentului va fi pe 27 iunie și în România va putea fi vizionată pe platformele globale Apple, Twitter, Yahoo!, YouTube, MTV International. Pentru transmiterea evenimentului in celelalte țări puteți intra pe pagina evenimentului pentru mai multe detalii.

Sursa: Global Citizen

Dana Coțovanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts