Giuliano Sabău, designerul cu cea mai rapidă ascensiune

Din oraş

GS_.Cristejpg

Designerul Giuliano Sabău a fost invitatul emisiunii Fashion Time, emisiune care se aude pe UBB Radio Online, unde a vorbit despre cum s-a lansat în această industrie și cum a trecut de la polo la design.

Giuliano este din Oradea și, cu toate că făcea polo, de mic a fost familiarizat cu fabricarea pantofilor, deoarece bunica lui se ocupa cu acest meșteșug.

A studiat designul la Londra, iar apoi a început să vândă produsele online până când un designer de renume și-a comandat de la el o pereche de pantofi, iar șansa lui a apărut când a fost sunat de Mircea Bărbulescu pentru a începe o colaborare.

A debutat în industrie la Oradea, fiind invitat special alături de Mircea Bărbulescu, în cadrul concursului Miss Transilvania, apoi au urmat alte prezentări prin țară, astfel că tânărul bihorean a avut o ascensiune foarte rapidă în această industrie.

„Am crescut foarte mult într-un an de zile, iar colaborarea cu Mircea m-a ajutat foarte mult“, mărturisea designerul în cadrul emisiunii Fashion Time.

La City Fashion Week Cluj-Napoca, Giuliano a avut prima prezentare fără Mircea Bărbulescu, iar acum pregătește o colaborare cu un tânăr designer din București.

Frumusețea și calitatea pantofilor ce ies din atelierul său au făcut ca el să încalțe vedete TV precum Mircea Eremia, Bogdan Vlădău sau Mircea Zara.

Deoarece se respectă, designerul are manechinii lui, printre care se numără Darius Pătrău sau modelul internațional Sziko Bakos.

GS2

GS3

Cosmin Criste / Sursa foto: Facebook

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts