Gala „10 pentru Cluj” şi-a desemnat câştigătorii

Din oraş Educaţie

Cea de a III-a ediţie a evenimentului “10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii” desfăşurată aseară la Casa de Cultură a Studenţilor a premiat cei mai buni elevi din Cluj-Napoca. Dintre cele peste 350 de dosare intrate în competiţie, juriul a ales peste 100 de elevi care, individual sau în echipă, au avut performanţe extraordinare şi au facut să se vorbească bine despre Cluj-Napoca.

Gala a debutat cu decernarea premiului special „Elevul anului 2011” lui Patrick Ciornilă, elevul cu cele mai impresionante performanţe în cadrul anului şcolar trecut.

 „Această manifestare – pe care Primăria Cluj-Napoca o organizează deja de trei ani în luna decembrie – pentru a le oferi tinerilor clujeni cu rezultate extraordinare în domeniul lor de excelenţă în preajma sărbătorilor un prilej de răgaz şi bucurie în munca lor continuă pentru a obţine performanţă – se află deja la cea de a treia ediţie. Le mulţumesc în numele comunităţii profesorilor clujeni pentru efortul şi dăruire pe care le pun în munca de zi cu zi cu aceşti tineri minunaţi” a declarat primarul interimar Radu Moisin.

 Categoriile din concurs au fost “Prichindeii Cetăţii”, „Ambasador pentru Cluj ”, „Inovaţie”, „Ştiinţe”, „IT”, „Social”, „Mediu”, „Arte individual”, „Arte ansambluri”, „Sport individual”, „Sport de echipă”.

Două premii s-au dus înspre „Formatorul Anului” (secţiunie specială în concurs) – doamna profesor Mara Pop de la Liceul de Muzică “Sigismund Toduţă” şi „Profesorul Anului”, care în acest an a fost acordat doamnei profesor Mara Pop de la Liceul de Muzică “Sigismund Toduţă”.

“Tot ce ne rămâne de făcut nouă, adulţilor – este de a continua proiectele Clujului, astfel încât, oraşul nostru să fie locul unde aceşti tineri să îşi dorească să se dezvolte, să îşi contruiască cariere şi să îşi întemeieze familii. Doresc să le mulţumesc partenerilor acestui eveniment, în primul rând pentru că au ales să investească în tinerii Clujului şi în al doilea rând, pentru că le oferă posibilitatea de a se simţi recompensaţi pentru munca lor asiduă” a declarat primarul interimar Radu Moisin.

 ____________

Anca Scutelnicu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts