Fulgii de nea sărbătoriţi la Băişoara

Divertisment Sănătate

Sărberile zăpezii la BăişoaraToţi copiii sunt aşteptaţi mâine la Serbările Zăpezii, acţiune desfăşurată în staţiunea montană Băişoara.

Festivalul se află la cea de-a 8-a ediţie şi este o acţiune extraşcolară organizată de Palatul Copiilor Cluj-Napoca. La eveniment au fost invitaţi toţi copiii din şcolile clujene. Aceştia vor beneficia de transport gratuit, cu microbuzul, iar  plecarea se va face la ora 8 din faţa Sălii Sporturilor. Pe tot parcursul zilei copiii vor primi sandvişuri şi dulciuri.

La ora 10 se va organiza un concurs de schi cu mai multe echipe din întreaga ţară. “Este o competiţie adresată copiilor de la cercurile de schi de la Palatele şi Cluburile copiilor din ţară. Echipajele în număr de 16 au sosit ieri la Băişoara unde astăzi au antrenamente”, spune, Mona Horodincă, directorul adjunct al Paltului Copiilor Cluj-Napoca.

Până la momentul premierii micilor schiori  de la ora 16,  vor avea loc şi alte concursuri. “Cei de la  Centrul de Prevenire Antidrog organizează pe pârtia de săniuţe mai multe concursuri interactive: orientare turistică, bătaie cu bulgări”, adaugă Mona Horodincă.

În jur de ora 17 membrii Palatului Copiilor vor susţine un spectacol. Mai târziu vor urca pe scenă cântăreţi de muzică populară şi formaţia Semnal M. Seara se va încheia cu un foc de tabără, artificii şi o discotecă în aer liber.

Luiza Meseşan

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts