FSPAC în spiritul sărbătorilor [Galerie foto]

Eveniment UBB

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării împreună cu Societatea de Caritate Blythswood au organizat în această seară, de la ora 18:00, proiectul Shoebox. Acţiunea a avut loc în amfiteatrul 101 din cadrul facultăţii.

Acest proiect vine în sprijinirea familiilor nevoiaşe, a celor care au un handicap sau îşi petrec Crăciunul în spitale.

Bogdana Neamţu, unul dintre iniţiatori, i-a contactat pe cei de la Societatea de Caritate Blythswood, întrucât directorul Fundaţiei Române Pentru Copii, Comunitate şi Familie, fundaţie care trebuia sa fie implicată în proiectul Shoebox, a vândut clădirea sediului pentru a putea duce la bun sfârşit proiectul „Vreau să termin şcoala şi eu”.

Deşi este primul an când se organizează un astfel eveniment, studenţii au fost deschişi şi au pus bazele demarării acestei acţiuni. Cutiile au fost pregătite cu atenţie pentru toate categoriile de vârstă: bărbat, femeie, femeie în vârstă, băiat adolescent, băiat 8-12 ani, băiat 3-7 ani, fată adolescentă, fată 8-12 ani, fată 3-7 ani și bebeluşi.

Iar pentru a oferi atmosferă împachetatului cadourilor, împodobitul bradului de către studenţii de la Comunicare şi Relaţii Publice, precum şi concertul de colinde, s-au potrivit perfect.

[flagallery gid=61 name=”FSPAC în spiritul sărbătorilor”]

___________

Florentina Poptile

Mădălina Vîtcă

Foto: Mădălina Gorschi

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts