FOTOREPORTAJ | Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Cultură Din oraş

Ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca, ce se va desfășura în Piața Unirii din oraș până la sfârșitul anului, are tematica “Un familion de surprize” și își propune să reunească membrii familiei, de la cel mai mic la cel mai mare, pentru a sprijini o cauză socială.

Începând de anul acesta, organizațorii Târgului și-au propus ca, în fiecare an, să ofere ajutor unor familii care trăiesce în condiții greu de imaginat. Astfel, la achiziționarea de produse, o sumă de bani va fi donată pentru reconstruirea sau îmbunătățirea condițiilor de trai ale unor oameni.

Toate evenimentele și activitățile pregătite pentru clujeni au drept scop stângerea de fonduri pentru familia Lorincz, formată din 12 persoane, din 4 generații diferite, nevoite să locuiască într-o încăpere de 20 de metri pătrați.

La fiecare produs cumpărat, un leu merge la această familie. Târgul se desfășoară în Piața Unirii și este organizat de către Bigtime Production Cluj-Napoca și realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca & Visit Cluj.

– Iulia Magyari

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts