Concert caritabil organizat de Departamentul de Comunicare și Relații Publice al FSPAC

Social Studenti

Studenții de la Facultatea „Gheorghe Dima” vor susține, luni, 11 decembrie, începând cu ora 19.00, un concert de muzică clasică, al cărui scop este unul caritabil.

Evenimentul va avea loc în sala 44 a Conservatorului din Cluj-Napoca și este organizat de un grup de studenți de la Departamentul de Comunicare și Relații Publice al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), în cadrul Campaniei “6 suflete”, derulată în perioada 11 – 17 decembrie.

Scopul evenimentul este acela de a ajuta o familie cu opt membrii din satul Someșeni, județul Cluj-Napoca, ce locuiește într-o casă cu două camere, dintre care una reprezintă bucătăria. Tatăl este cel care lucrează, iar mama se ocupă de creșterea și educarea celor șase copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

În cele șapte zile ale campaniei se vor desfășura o serie de evenimente, după cum urmează: concertul caritabil, un atelier de creație cu donație, un teatru de păpuși și o strangere de alimente neperisabile, rechizite, produse de igienă, haine și încălțăminte.

– Iulia Magyari

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts