[FOTO] Weekend delicios la Cluj-Napoca

Din oraş UBB Radio

1Cel mai mare centru comercial din Cluj-Napoca organizează în perioada 14-16 octombrie evenimentul intitluat „Fabrica de dulciuri”, unde cei mici și cei mari sunt așteptați să petreacă trei zile delicioase și pline de voie bună.

Întrebat ce înseamnă acest eveniment, managerul general Bigtime Production, Mihai Oprișan, a răspuns:

„Este un weekend cu multe surprize, dar și un weekend dulce. Întregul eveniment este unul dedicat familiei cu scopul de a oferi un mod mai deosebit de a se relaxa și distra împreună”.

Timp de trei zile, clujenii prezenți la eveniment vor avea ocazia să ia parte la numeroase activități distractive și delicioase, pregătite de către organizatori special pentru iubitorii de dulciuri.

2

În primele două zile, respectiv vineri, 14 octombrie și sâmbătă, 15 octombrie, au avut loc activități dedicate poveștilor la Fabrica de dulciuri, alături de trupa Mini REACTOR, dar și spectacolul Magie pentru oameni mari și mici cu Florin Suciu-Buh. De asemenea, nu au lipsit atelierele de creație, de dulciuri și multe alte surprize dedicate celor mici, precum specacole de teatru de păpuși sau muzică pentru pitici.

3

„Duminică vom avea din nou ateliere de creație și ateliere de familie, iar pe seară spectacol de teatru de păpuși, Cipi și surpriza. La final vom cânta împreună cu cei de la The Beat.

a declarat Mihai Oprișan, Bigtime Production.

4

La eveniment au luat parte mulți copii de toate vârstele însoțiți de părinți sau bunici, care s-au bucurat de fiecare activitate petrecută la „Fabrica de dulciuri”. Întrebați cum s-au simțit la eveniment, participanții au răspuns:

„Consider că este un eveniment extrem de distractiv și plin de voie bună.”

„Chiar dacă știm cu toții că dulciurile nu sunt bune, dacă le consumăm în exces, nu mereu ai ocazia să intri într-o „Fabrică de dulciuri”. Motiv pentru care ne permităm să ne abatem puțin de la regulă.”

„Îmi place ceea ce văd și-mi place că toate activitățile se concetrează în jurul unui singur cuvânt, creativitate.”

5„Fabrica de dulciuri” este un proiect organizat de Centrul Comercial Polus Center Cluj și implementat de către Bigtime Production, o companie clujeană organizatoare de evenimente muzicale.

– Text: Cristina-Ioana Năstasă / Fotografii realizate de: Laura Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts