Concursul „Bursele Telekom”: Zece tineri pot beneficia de burse timp de un an universitar

Din oraş Educaţie
Sursa fotografiei: CSUBB
Sursa fotografiei: CSUBB

Telekom România oferă, printr-un concurs, un număr de 10 burse naționale în valoare de 1.250 lei pe lună (valoarea salariului minim brut pe economie). Bursele vor fi alocate pe o perioadă de 9 luni, între octombrie 2016 și iunie 2017, pentru candidații declarați câștigători în urma concursului deschis în octombrie.

Înscrierile la concurs se realizează timp de o lună, din 10 octombrie până în 10 noiembrie, iar pentru a se putea înscrie, o persoană trebuie să îndeplinească condițiile de eligibilitate menționate în art. 2.1. din Regulamentul disponibil aici, dar și să transmită online aplicația pe site-ul www.burseletelekom.ro, în secțiunea Aplicații a site-ului de înscriere.

Pentru înscriere, candidatul trebuie să încarce în aplicața online un Curriculum Vitae de maxim 2 pagini în format A4 și să prezinte o aderverință care să ateste faptul că este student, unde să fie precizată facultatea, anul de studiu în care studentul este admis şi notele de admitere în facultate – copie scanată a originalului, încărcată pe site în format jpg, tiff sau pdf, avand dimensiune de maximum 500 kb.

Detalii suplimentare despre înscrierea în concurs se pot obține pe site-ul oficial http://www.burseletelekom.ro, iar Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat aici: http://www.burseletelekom.ro/regulament.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Facebook CSUBB

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts