FOTO | The Color Run Love Tour la Cluj-Napoca

Cultură Din oraş

The Color Run a revenit la Cluj-Napoca în data de 11 mai cu un nou concept și anume The Color Run Love Tour: „Aleargă, iubește, colorează-te!”, celebrând și în acest an sănătatea, bucuria și originalitatea.

Totul a pornit de la miza de a parcurge un traseu de 5 kilometri pe strazile orașului Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului The Color Run Love Tour au fost aşteptaţi peste 3.800 de participanți, care de la mic la mare, cu multă stare de bine și energie să fie gata de cursă și pregătiți să dea puțină culoare Clujului, dar și sufletelor lor.

Începerea oficială a evenimentului The Color Run Love Tour a fost dată de primul start, care a fost la ora 15:00, iar la 15:30 urmând și ultimul start. Participanții au avut parte la fel ca în anii precedenți de un traseu colorat. Pe parcursul acestui traseu participanții au trecut prin 5 porţi colorate şi o poartă cu spumă.

The Color Run a reușit și în acest an să ofere atât celor mici, cât și celor vârstnici o exeperiență cât mai plăcută, cu un mix de culoare și muzică bună. Atât participanţii, cât și privitorii s-au bucurat din plin de acest eveniment și de atmosfera plăcută.

Fiind un eveniment necompetitiv The Color Run, la sosire distracţia a fost răsplătită. Fiecare participant au primit mici premii: o medalie cu unicorn, plicuri de pudră colorată, etc.

– Material realizat de Andreea Dragomir / Fotografii realizat de  Andrei Căpitanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts