FOTO | O nouă ediție a International Tattoo Expo are loc în Cluj-Napoca

Din oraş

International Tattoo Expo Cluj-Napoca a ajuns la cea de a 4-a ediție și s-a desfășurat în cadrul muzeului de artă, înperioada 8-10 iunie. Acest eveniment combină arta tatuajului, a desenului, a picturii și a muzicii live.

Pe parcursul celor 3 zile participanții au avut timp să se exprime liberi și să creeze în stilul lor propriu, ca la final cei care ajung pe primele 3 locuri să câștige vouchere pentru tatuaje, articole vestimentare și premii din partea sponsorilor
Un concurs la care lumea este încă puțin reticientă este Miss Ink, concurs care nici anul acesta nu s-a mai ținut din cauză că doamnele și domnișoarele nu au fost foarte dornice să se înscrie. Acest concurs consta în prezentatea concurentelor, o poveste legată de experiența lor cu tatuajele și o probă de îndemânare. Existau 2 premii, pentru Miss Ink și Miss Popularity-Ink, premii care constau în 2 vouchere de 1000 și 500 de lei pentru tatuat, articole vestimentare, ședințe foto într-un cadru de fantezie, dar și multe alte premii surpriză.

– Elisa Bajzat / Fotografii realizate de: Dan Andone 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts